Adatvédelem

Adatvédelem

Soha nem osztjuk meg, vagy adjuk el az Önökről meglévő információinkat egy harmadik félnek. Adatait kizárólag az önnel való, GION megrendelésekhez kapcsolódó kapcsolattartáshoz használjuk fel. Lehetősége van feliratkozni hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesüljön a velünk kapcsolatos hírekről, újdonságainkról, akcióinkról. A tranzakciók során a szabványos, 256-bites, SSL titkosítást alkalmazzuk. Bankkáryájának adatait sosem tároljuk.

A termékek

(1) Kérjük vedd figyelembe, hogy bár igyekeztünk a termékek színét pontosan megjeleníteni, az aktuális, általad látott szín a monitorodtól és annak beállításaitól függ és pontatlan lehet. (2) Továbbá arra kérünk, vedd figyelembe, hogy termékeink természetes anyagból készülnek. Ritkán előfordulhat az anyag, vagy a szín egyenlőtlensége, ám ez nem tekinthető hibának. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a termék bizonyos részeit, részeit, vagy az azokról készült fotókat megváltoztassuk, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Szavatosság

(1) A fogyasztó feladata ellen?rizni a terméket a kézbesítéskor és értesíteni bennünket szükség esetén, a kézhezvételtől számított 5 munkanapon belül. Ennek elmulasztása a jogainak csökkenését eredményezi. (2) Nem vonhatnak minket felelősségre, amennyiben termékeink használata során mások személyes vagyonában kár keletkezik.(3) Minden termék válogatott, kiváló minőségű anyagokból, odafigyeléssel készül. Abban a valószín?tlen esetben, ha a kivitelezésnek tökéletlenségei lennének, a megrendeléstől számítva 6 hónapon belül felel?sséget vállalunk az esetleges hibákért és önköltségen vállaljuk a termék javítását. EUn kívül eső országok esetében a szállítási költség a vásárlót terheli. Ezen szavatosság nem terjed ki a használat okozta károkra, mint a bőr sérülése, koszolódása, vagy kopása. Reméljük minden termékünk sokáig megőrzi eredeti szépségét és állapotát, és hogy ezt elősegítsük, ha bármilyen problémát észlelsz, lépj velünk kapcsolatba és legjobb tudáunk szerint segítünk neked.

Szerzői jog

A védjegyek, a tervezés, a szövegek és minden egyéb termék kizárólagos szerzői jogunk alatt áll. Ezt a honlapot szerzői jog védi. Ezek módosítás, reprodukciója, vagy bármilyen utánzása, másolása tilos. Minden bemutatott, vagy megjelentetett tartalom az oldalon a GION Bőr- és Iparművészeti Bt.. tulajdona - beleértve, de nem kizárólagosan ezekre vonatkoztatva: szövegek, grafikák, fotók, képek, mozgóképek, hangok, illusztrációk. A weboldal minden eleme szerzői, erkölcsi és szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok védelme alatt állnal - beleértve, de nem kizárólagosan ezekre vonatkoztatva: általános tervezés és a tartalom. (1) Ön szabadon továbbíthatja a fotóinkat, nem kereskedelmi célokból, az alábbi feltételek mellett: a munkát a Gion-nak kell tulajdonítani. Nem használható fel a termék kereskedelmi célokra, illetve nem hozhatóak létre származékos művek (nem szabad megváltoztatni, átalakítani vagy ezen munkára építeni más terméket, szolgáltatást).

Impresszum

GION ? 2015 / Minden jog fenntartva Iroda: GION / Schweidel utca 31. - 1118 Budapest - Magyarország / info@gion.huCég: Gion Bőr- és Iparművészeti Bt. / Adószám: 29101942-2-43 / Company No. FN366994Y

Bemutatóterem

Rózsakert Bevásárlóközpont
1026 Budapest,
Gábor Áron utca 74.

+36 1 391 5895

facebook

és légy részese mindennapjainknak!

Hírlevél

Iratkozz fel és értesülj elsőként a legfrissebb hírekrő!
Minden jog fenntartva   |   GY.I.K.   |   Adatvédelem